Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Παύλος Μπαριτακης: Το ευχαριστώ του Δημάρχου Βιάννου για την επιχείρηση διάσωσης των μεταναστών
Παύλος Μπαριτακης: Το ευχαριστώ του Δημάρχου Βιάννου για την επιχείρηση διάσωσης των μεταναστών PDF Εκτύπωση

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Υπηρεσιών του Δήμου Βιάννου, μετά από την εμφάνιση δεκάδων μεταναστών στην παραλία Σιδωνία της Ψαρής Φοράδας...

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Υπηρεσιών του Δήμου Βιάννου, μετά από την εμφάνιση δεκάδων μεταναστών στην παραλία Σιδωνία της Ψαρής Φοράδας.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα άνδρες του Λιμενικού Σώματος, αλλά και μέλη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και της τοπικής Κοινότητας Καλαμίου, εθελοντές και κάτοικοι της περιοχής, έσπευσαν για να συνδράμουν στην περισυλλογή τους.

Σημειώνεται ότι με μέριμνα του Δήμου Βιάννου, έχει προγραμματιστεί η μεταφορά τους στο Ηράκλειο.

Ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης μετά από την επιτυχημένη επιχείρηση εξέφρασε την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες προς όλους όσους μετείχαν στην κινητοποίηση.

"Ο ανθρώπινος πόνος με τα όνειρα που βουλιάζουν μέσα σε μια σαπισμένη βάρκα. 70 περίπου ανθρώπινες ψυχές ζητώντας ίσως την ελπίδα για καλύτερο μέλλον βγήκαν στην παραλία Σιδωνία της Ψαρής Φοράδας. Δήμος Βιάννου, Τοπική Κοινότητα Καλαμίου, Α.Τ. Βιάννου, Λιμεναρχείο, Εθελοντές, Πολιτική Προστασία Δήμου Βιάννου και οι κάτοικοι της περιοχής κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για την διάσωση τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνδρομή όλων που βοήθησαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή", είπε ο κ. Μπαριτάκης.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA