Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ανακοίνωση Πρόσληψης Προσωπικού Ενός Ατόμου με Σύμβαση ΙΔΟΧ για 2 Μήνες λόγω Έκτακτων Κατεπειγουσών Αναγκών
Ανακοίνωση Πρόσληψης Προσωπικού Ενός Ατόμου με Σύμβαση ΙΔΟΧ για 2 Μήνες λόγω Έκτακτων Κατεπειγουσών Αναγκών PDF Εκτύπωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την πρόσληψη προσωπικού ενός (1) ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ), χρονικής διάρκειας δυο (02) μηνών για την κάλυψη εκτάκτων κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών του Δήμου Βιάννου.

Ο Δήμαρχος Βιάννου, κος Μπαριτάκης Παύλος

Λαμβάνοντας υπόψη:
  1. Το άρθρο 206 του ν. 3584/07, όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 41 του Ν. 4325/2015 και την παρ. 2 του άρθρου 4 της Πράξης Νομοθ. Περιεχομένου (ΦΕΚ 102/26.08.2015 τεύχος Α'), το άρθρο 116 του Ν.4547/2018 και το άρθρο 43 του ν. 5043/23.
  2. Την παρ.2 του άρθρου 54 του Ν.4662/2020
  3. Την υπ΄ αριθμ. Α 2927/05.07.2024 Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας περί κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης για την διαχείριση των συνεπειών που ενδέχεται να προκύψουν από την εκδήλωση φαινομένων λειψυδρίας στην περιοχή μας.
  4. Την υπ΄ αριθμ. 4907/16.07.2024 βεβαίωση ύπαρξης πίστωσης της Οικονομικής Υπηρεσίας για την εξασφαλισμένη πίστωση στον προϋπολογισμό του έτους 2024 του Δήμου.
  5. Την με αρ. 117/16.07.2024 Απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Βιάννου.

Ανακοινώνει

Την πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη εκτάκτων κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για τις ανάγκες του Δήμου Βιάννου, για την περίοδο Αύγουστος - Σεπτέμβριος, ως αναφέρονται στον ΠΙΝΑΚΑ Α΄, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) ως αναφέρονται στον ΠΙΝΑΚΑ Β΄.

ΠΙΝΑΚΑΣ Α
ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
Α/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ /ΚΛΑΔΟΣ /ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΡΟΝ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ
1 ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ / ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 1 Δύο -2- μήνες

 

ΠΙΝΑΚΑΣ Β - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε Τμήματος Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ακαδημαϊκά ισοδύναμος ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής

Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ:

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:
α. Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες χώρας κράτους - μέλους της Ε.Ε.
β. Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας και να μην έχουν υπερβεί το 65ο.
γ. Να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
δ. Να μην έχουν κώλυμα πρόσληψης σύμφωνα με το Ν. 3584/2007.

Β. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί µε την αίτηση πρέπει να υποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας ή διαβατηρίου.
2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης του οικείου Δημου & Πιστοποιητικό Γέννησης.
3. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι πληρούν τα απαιτούμενα γενικά προσόντα διορισμού, που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007.
4. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 περί μη καταδίκης
5. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνεται ότι το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο (12μηνο) από την τελευταία ημέρα της νέας σύμβασης δεν έχουν απασχοληθεί σε Δημόσια Υπηρεσία ή Νομικό Πρόσωπο του άρθρου 14 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την Υπηρεσία που απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια απασχόλησης (έναρξη & λήξη).
6. Βεβαίωση Απογραφής ή έγγραφο στο όποιο θα αναφέρεται το ΑΜΚΑ, ΑΦΜ & ΑΜΑ (αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης).
7. Αριθμός λογαριασμού ΙΒΑΝ & το όνομα της Τράπεζας που αντιστοιχεί.

Γ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ
Ανάρτηση της ανακοίνωσης θα γίνει στο πρόγραμμα "ΔΙΑΥΓΕΙΑ", στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.viannos.gov.gr

Δ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ - ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. την συνημμένη αίτηση η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή ή έχει εκδοθεί μέσω της διαδικτυακής πύλης gov.gr., στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου Βιάννου

Ε. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την επόμενη της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο πρόγραμμα "ΔΙΑΥΓΕΙΑ", στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου, ήτοι από 31.07.2024 έως 12.08.2024 και ώρα 14:00 μ.μ.

Αιτήσεις που αποσταλούν εκπρόθεσμα δεν θα ληφθούν υπόψη.

ΣΤ. ΠΡΟΣΛΗΨΗ:
Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει με απόφαση του Δημάρχου.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

 

Σχετικά αρχεία

Ανακοίνωση - Αρχείο pdf (549 KB)

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA